Paus

Näeh. Jag tror det får bli ett litet uppehåll här. Jag gör allt i stort sett utom att logga in här. Men nu taggar jag mest inför skolstarten på Måndag, hänger med vänninor, tränar och saknar Anton. Har inte så mycket att dela med mig av just nu, så får återkomma när jag får lite rutiner. Och kanske lite mindre träningsverk så det inte behöver smärta för varje tangent jag trycker ner. Joo-OOObbigt är förnamnet. Nä, jag signar ut. hÄÄÄj! 


Behöver lite av den här hyper-bruden i min vardag. Tänk att hon gtt och blivit 20 bast bara sådär? Min lanemoje.

glamour min vän

Godkväll underbaringar. 

Idag har jag hängt med min goa Carro. Tagit igen lite skvaller, löst lite tankegångar, promenerad och käkat kebab via online pizza. Fick mig en grundlig utbildning i hur man gör, då jag säkett är den ända som inte beställt fastfood på internet förut?? haha. 

Och ikväll har jag hängt med mamma, tvättat mina och hennes sminkborstar, målar naglarna och haft lite manikyr och även tvättat lite smutstvätt. Effektivt! Imorgon ska jag och tanterna (läs: mormor och farmor) åka och handla livsmedel!!! Ingen av dom har körkort så nu jäklar ska vi shoppa som adrig förr och slira runt med vagnarna. vilket underbart barnbarn jag är :'))

"Ja nuru Susanna, listan är lång!!"

Och sen kanske jag åker in mot Örebro för en utång, men bara kanske. Fast först några avsnitt GG. Kram.

eos Läppbalsam


Idag tog jag och Anton en riktig vinter promenad runt Karlskoga och även några ärenden på stan, bytte in mina fårskinnstofflor han köpt till rätt storlek, minns inte när han fick för sig att jag hade 36 på mina limpor till fötter??

Och sen en sväng förbi centrum. Köpte mig en flytande concealer och ett läppbalsam jag fått upp ögonen för den senaste tiden. Har provat det och är riktigt positivt överraskad. Ni som känner mig vet att jag är besatt av läppbalsam och är verkligen noga med det. Kör annars biotherms eller Carmex nu i kylan, men det hä kommer med säkerhet bli nya favvon! Finns på Kicks för 89kr/st. 

catching up

Bloggen har i stort sett vart död nu under jultiden men det har varit av flera anledningar. Har velat att vekrligen kunna ta vara och uppskatta tiden med familjen nu under jul, speciellt efter allt som hänt detta år. och det var verkligen skönt att få träffa alla och krama om dom. Som jag redan var beredd på vart inte alls denna julen som den förut varit, av flea anledningar. Men jag är glad ändå. 

Nyår och mellandagarna spenderades uppe i Sälen. Finns inget mer avkopplande än att åka dit! Vi drack öl, badade bastu, åka snowboard, drack varm oboy i toppstugorna, njöt av solkenet, spelade ovanligt mycket sällskapsspel som även är jsukt underskattat, festade, firade nyår och jag fick äntligen träffa min älskade och saknade Frida som säsongsjobbar däruppe nu. Åh<3

Men nu är vi hemma i Karlskoga/Örebro, och blir nog kvar här tills Söndag. Sen måste jag hem och fixa allt inför skolstarten. Men nu är det filmmys i mitt gamla flickrum med Anton. Imorgon har jag en lunchdejt med min otroligt saknade Carro. Puss och hoppas ni inte dog av att läsa denna sjukt tråkiga text. men det känder som jag var skyldig bloggen det... eller något? HAHA. godnatt hörrni.

Sälen

 


RSS 2.0