LJUSPARTY

FÖRLÅT x 100 sugig uppdatering. Nu kanske jag ska skriva en bortförklaring, men det skippar vi. för jag har ingen. Idag har jag gjort absolut ingenting, men ändå mycket. Går det ens ihop??

Tycker så synd om allt och alla idag av dess anledningar. Om mig med. Om världen också, det är ju så kallt. Brukar ni tänka ibland att vad synd  det är om alla lyktstolpar och elskåp som får stå där ute i kylan hela dagarna och frysa. Man vill liksom hålla om dom och ge dom lite värme. Så dom kan få slippa frysa i 1 sek. Eller det kanske bara är jag HAHA. Kan knappast se era annsikten sitta där framför skärmen och rynka ögonbrynen och hålla med i ett "MMhm.. aa jo" grymtande.
 
Ikväll är jag ganska ensam. Försöker mysa till det här hemma med extra mycket ljus. Jag älskar ljus. Anton har dock satt  in ett "ljusförbud" vissa dagar. Eftersom det inte passar våran budget att göra av med 17 ljus per kväll :-( Kan hann att' få tycka själv. Det är ju MYZ! Ljus gör så mycket, och ger VÄRME. Kanske ska bjuda in lite lykstolpar på ljusparty. Närå..    .  ...... . Men eftersom jag Har AF (Anton-Fritt) ikv, är det 20 ljus som lyser upp vår lya!!! Candels, bitches lööööv Candels. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0