som en gammal tant

Idag har jag tagit ut min sista sjukdag. Sen orkar jag inga mer "ligga hemma" dagar. Det enda viktiga jag gjort denna Onsdag är att laga mat. Sen har jag varvat mellan soffan och sängen, börjar typ få liggsår och ångest. Måste ut, ut, ut. Ska förbereda mig för dagens höjdpunkt snart, åka och handla. Ha. Ha. så kul är mitt liv idag :-) 

Tror jag plöjt hela svtplays lager av serier, dokumentärer m.m. Kollat ikapp på allt jag missat på kanal 5 play och tv3 play. Så nu liggar jag i fas. gott för samvetet. en stress faktor mindre! Hatar verklgien när man tänker att det ska jag göra, det vill jag se, det måste jag köpa och sen det, och det. och så är det så mycket så man hinner inte ens med en av dem grejerna man tänkte på. brukar alltid göra en lista på allt och blir FRUSTRERAD när jag inte hinner med allt. Just nu är den listan tom. Det enda är ju att handla mat... Så tänkte snart sätta igång och göra mig redo för att storma runt bland Ica Maxis hyllor. Har en känsla av att vi inte kommer bli ensamma där.
Dagens klädsel från i Söndags när vi hängde hos syster. Tröjan är transparant över hela ryggen och jättefin, syns tyvärr inte på bilden.

Tröja, Gina Tricot // Halsduk Monki // Jeans, Dr.Denim // Klocka, Michael Kors // Boots Vagabond

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0