LUSH

Jag älskar ju som sagt LUSH och man får alltid så HIMLA bra service där. Jag pratatde med en asiatisk tjej på Fredsgatan och hon hjälpte mig och förklarade allting jätte bra. fick testa en hel del produkter och fick även med mig hem 3 olika tester, 2 annisktsmasker och 1 balsam. Verkligen jätte snällt!! Blev även inbjuden till deras VIP kväll som är ikväll då dom fyller 1 år. Så vid halv 5 kommer jennie hit och så ska vi ner på stan.

Köpte hem en underbar handtvål från LUSH b.la.. Svårt att välja då alla luktar så sjukt gott och man vill liksom bara äta upp dom!! Ganska pricey för en handtvål men verkligen värt pengarna. 450kr/kg, men jag köpte bara 144g som ni ser på bilden. Och bäst av allt: den gör sig riktigt bra där i tvålkoppen. Så färgglad! 


Sen blev det även en av deras Limited Edition Shower Gel, "Snow Fairy". Har läst om den och den luktar helt sjukt gott den med. Hallongodis typ? Den finns bara under jul säsongen så om ni vill ha en likadan så får ni passa på snart. ffinns i tre storlekar, detta är mellan storleken på250g. 109kr. Och mitt nuvarande favorit Shampoo. Sebastian Proffessional Penetrait 249kr.
 
Samt en nyhet hos Makeup Store. Konjac Sponge som ska vara en annsiktssvamp som man använder med sin annsiktsrengörning. 85 kr. 

Nu måste jag hoppa in i duschen, Puss. Ha en bra helg alla!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0