I mitt paket från eleven.se

Hämtade ut ett paket förut som jag beställt från eleven.se. och även ett litet från eBay. Eleven.se är en skitbra sida som har ALLT inom hudvård, makeup och hår. Dock hade dom inte mitt favorit shampoo från Sebastian Proffesional som är slut, så det får jag kila ner på stan och kika efter. Det jag beställde var en foundation, ett solpuder och en primer som jag hört ska vara underbar. Tänkte prova den ordetnligt på lördag när jag ska ut med tjejerna.
 
 


1. Chocolate Soleil Milk Matte Bronzing Powder, Too Faced. 340kr // 2. Amazing Face Foundation, Too Faced. 389kr // 3. Revlon Colorstay Foundation combination/oily skin från eBay 99kr // 4. Primed & Poreless pure Primer, Too Faced 350kr.
 
Nu till onödigt vetande! När jag vaknade funderade jag på om jag skulle vänta på brevbäraren och se om det kom en avi för jag har två grejer jag beställt från eBay som jag har väntat på. Men eftersom det stog 30 arbetsdagar i leveransen från Kina så sket jag i det, hur stor är chansen att det skulle komma just idag liksom?. Och när jag kommer hem igen från affären, så ligger TVÅ avier där på dörrmattan. haha tur i oturen typ. Kanske ska börja tänka såhär när jag vill att ett paket ska skynda på lite! Nä, nu ska jag snöra på mig träningsskorna och ge mig ut på en promenad och på hemvägen kilar jag förbi posten och hämtar ut paketet i hopp om att det inte ska vara samma kassörska, hon lär ju tro att jag är shopoholic. För det är jag ju inte :-))))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0