10 saker ni inte visste om mig

º Jag har oändligt mycket åsikter. Jag har åsikter om allt och är inte den som "håller med" hela tiden.

° Jag äter inga brödkanter eller dricker "slatten". Dricker liksom aldrig upp det sista i ett mjölkglas. Vet inte varför. Det är ett automatiskt beteende, jag tänker liksom inte på det. Och när kompisar köper en dricka och säger "Du kan ta det sista, det är lugnt!" skulle jag hellre dö. Detta beteende blir ganska dyrt på krogen dock..

°Jag är en sucker för skräckfilmer. Min bror och jag samlade och hade ett helt rum med flyttlådor med skräckfilmer när vi var små. Jag tror inte ni kan komma på en enda skräckfilm jag inte har sätt! Kanske ska skriva ut min favvo någon dag?? heeeeh

° Jag stänger aldrig kylskåpet. Jag har inga problem med andra dörrar, men just kylskåp. Dom borde ha svängdörrar..  

° Jag älskar att ha mitt liv strukturerat, planerat och ordning in i mista detalj, samt att lista upp vad som finns i mitt hjärna för att inte glömma något. Detta betyder absolut inte att jag inte är spontan. för det är jag. Men vill liksom ha en bra översikt på allt. Kontrollfreak över mitt eget så att säga. 

° Otroligt intresserad av konstiga saker. t.ex. ett stort intresse är att läsa om psykiska sjukdomar. Det är ju så spännande??

º Jag har alltid nagellack och kan måla om mina naglar minst 4 gångar på en dag utan några större konstigheter.

º Jag älskar att läsa bloggar. Bra som dålig. Man får liksom få en inblick i någon annans liv för en stund och det är inspirerande. Jag kanske låter som en stalker. Men bloggar är väl till för att läsas och inspireras av!

º Jag kan alla låtar i skattkammar planeten utantill och alla repliker i greveholm, lotta, pippi och bert. Favvosarna! åh. Jag är typ Agnes idol p.ga. av att jag kan Pippi. Hon blir så impad :'-))) 

º Jag är aldrig skoltrött och har väldigt svårt att bli. Jag gillar att gå i skolan och lära mig saker. å så liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0