Hudvård

Var iväg till Hedens beuty center idag för att prata lite hudvård med hudteraputen som gjorde min annsiktsbehandling. Jag har fått så mycket bättre hy och blivit av med mina problem jag haft under några månader. Allt har verkligen försvunnit. Fick med mig prover hem att köra på från det medicinska märket Mene&Moy och K Ceutic. Dessa märken kommer från Frankrike och USA och används bara av läkare i övriga länder, men finns på utvalda kliniker runt om i Sverige. 

Jag älskar mitt Dermalogica, men grejen är den att det är kosmetisk hudvård och många blir torra i huden efter ett tag. Och det har jag blivit. Så nu ska det få vila och stå i badrumsskåpet ett tag och kanske fungerar bättre om 1 år eller så. Men just nu behöver jag något annat. Så jag ska önska mig produkter från Mene&Moy och K Ceutic i julklapp eller kanske i 2 års present av Anton ;)1. En nattkräm som verkligen jobbar hårt när du sover. Den jämnar ut hudytan och förebygger acne samtidigt som den förminskar porerna samt reducerar fina linjer och rynkor. Med sin anti-inflammatoriska effekt stimulerar den känslig och rödflammig hy, gör den jämn och ger lyster. Den exfolierar huden och stimulerar nybildning med hjälp av glykolsyra. 

2. En vårdande dagkräm med Vitamin K-komplex som hjälper till att återställa hudens cirkulation, så att rodnande fläckar och svullnad minimeras. E-vitamin skyddar mot fria radikaler samtidigt som C-vitamin optimerar cellförnyelsen. Med SPF 50.

3. En rengöringslotion för känslig hud med glykolsyra som effektivt tar bort döda hudceller och minskar vidgade porer utan att rubba hudens naturliga balans. Den rengör huden på djupet och gör hudfärgen klarare, vilket gör att även kosmetika kan tas upp och hålla längre under dagen.

4. En lerbaserad, djuprenande mask som förfinar hudens struktur. Den reglerar talgproduktionen och rengör porerna. En kräm som passar perfekt för att hålla porerna rena mellan salongsbesök. Är så effektiv att den är utmärkt att använda dagen innan man ska vara extra fin. Lenar, renar och jämnar ut hyn.
 
Nyckeln i bra hudvård är solskydd, exfoliering och glykolsyra har jag lärt mig och detta kompletta hudvårdskit innehåller allt du behöver. Vad använder ni för hudvård?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0